Jobba hos oss

Ibland behöver man en nystart. Och det behöver vi. Vår stad växer, och skolan med den, och vi ser att vi inte når de resultat vi vill på vår skola. Därför tänker vi nytt och vi vill ha dig med. Såvida du också vill tänka nytt förstås. Och gillar att arbeta tillsammans med andra.

För det är så vi vill starta upp igen efter sommaren. Med nya friska tankar, mycket samarbete mellan våra pedagoger och ett genomtänkt och smart stöd kring dig som jobbar här, så att du ska kunna göra det du är satt att göra.

Är du intresserad av att börja arbeta hos oss får du gärna kontakta oss, så vi kan berätta mer.

Så här jobbar vi

Drottninghögsskolan ligger mitt i hjärtat av Drottninghög, ett område med människor från jordens alla håll. Men också ett område med stora svårigheter. Språket är en nyckel här, och vi lägger stor vikt på att alla våra elever utvecklar ett rikt språk för att nå sina mål. Ett språkutvecklande arbetssätt är viktigt för oss, och det vill vi att du som ska jobba här också tycker.

En annan väsentlig del hos oss är hälsa. Hos oss får du hälsopedagoger som kollegor. De har som uppgift att aktivera och inspirera både elever och personal till att röra på sig och må bra. Vi tror också på att nära relationer mellan eleverna och dig som jobbar här är helt avgörande för att vi tillsammans ska lyckas.

Här kan du läsa mer om vårt stöd kring dig som pedagog.

Så här tycker vi om att jobba på Drottninghögsskolan: