”Ta tillvara de många olikheter som finns i våra klassrum och låt dig inspireras av dessa”

Hallå där Sofhie Andersson, vad jobbar du som på Drottninghögsskolan?

Jag arbetar som förskollärare i förskoleklassen.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det bästa med mitt jobb är hur roligt jag har tillsammans med mina kollegor och barn varje dag. Mitt jobb är inspirerande, motiverande och lärorikt. Här finns en vilja att lära, både hos barn och vuxna.

Varför har du valt att jobba just på Drottninghögsskolan?

På Drottninghögsskolan är ingen dag den andra lik. Här är roligt, spännande och framförallt utvecklande att jobba. Här är personal och barn från olika kulturer med olika kompetenser som tass väl tillvara.

Vilket råd skulle du vilja ge till en nyanställd på Drottninghögsskolan?

Ta tillvara på de många olikheter som finns i våra klassrum och låt dig inspireras av dessa.

Varför vill jag bli din kollega?

Då vi arbetar med kollegialt lärande finns här mycket att både ge och få tillbaka. Jag är nyfiken på dig!